Posted on: 2. august 2023 Posted by: fotballskoforfan Comments: 0
Ronalda

Den andre runden av gruppespillet i Arab Champions Cup ble avsluttet med at Riyadh Victory slo Monastir 4-1 i en kamp som ikke bare viste Riyadhs styrke, men som også ga fansen en glitrende oppvisning fra Cristiano Ronaldo i den Nike Vapor Fotballsko, som brøt sin siste måltørke i en kamp full av høydepunkter.

Ronaldos prestasjon i denne kampen var en blanding av lyspunkter og noen få skudd som ikke traff blink. Selv om han bommet på en rekke målsjanser i kampen, økte Ronaldo ledelsen for Riyadh i det 74. minutt med en heading etter en presis pasning fra en lagkamerat, til 2-1. Riyadh scoret deretter ytterligere to mål i det 87. og 90. minutt og vant kampen med 4-1.

Det er verdt å merke seg at Ronaldos mål ikke bare betydde at han scoret sitt første mål for den nye sesongen, men enda viktigere var det at han feiret sitt 839. mål i karrieren, samtidig som han innledet sin 22. sesong på rad med å score mål. Ronaldos form hadde sunket i denne perioden, men han fikk tilbake selvtilliten og skuddsansen gjennom utholdenhet og gode prestasjoner i gruppespillet i den arabiske Champions League.

Den saudiarabiske ligaen har vært ekstremt konkurransedyktig denne sesongen, og Ronaldo er ikke den eneste stjernen i showet. Riyadh vant ikke bare denne kampen, men sikret seg også sesongens første seier. Til tross for Ronaldos anstrengelser for å skyte, var det fortsatt noen sjanser som ikke gikk hans vei, men målet hans ga fansen håp om at han gradvis er på vei tilbake i form. Det er verdt å nevne at Ronaldo forsøkte 7 skudd i kampen, hvorav 4 var på mål, og til slutt klarte å score 1 mål, mens de tapte sjansene også viste at det fortsatt er rom for ham å forbedre formen.

Gjennom denne kampen scoret Ronaldo endelig sitt første mål i den nye sesongen, og viste sin utholdenhet og kampånd som en spiller i verdensklasse. Riyadhs seier demonstrerte også fullt ut styrken og ambisjonen til laget, og jeg tror at under ledelse av Ronalda som i nike hypervenom, vil de fortsette å utmerke seg i Arab Champions Cup.