Posted on: 17. mai 2023 Posted by: fotballskoforfan Comments: 0

Kampen i 36. runde i EPL var mellom Arsenal og Brighton. Den andre rangerte Arsenal fikk endelig to seire på rad, men denne kampen ble avsluttet av den sjette rangerte Brighton i EPL, og sluttresultatet var 0-3, Arsenal ble dårlig slått og stengt ute.

Kampens første mål ble scoret av den dynamiske unggutten Julio Cesar Enciso med en heading fra innsiden av boksen, og dødvannet ble endelig brutt av Brighton i det 51. minutt for å gjøre det 1-0, etter at de to lagene hadde slitt med å trekke sammen og Arsenal hadde gått glipp av sjansen til å score. Det andre målet kom i det 86. minutt da Deniz Undav fikk en pasning fra Arsenal, men Arsenal-spilleren klarte ikke å fange ballen fordi vinkelen var for høy, og Deniz Undav løp for å få tak i ballen og avfyrte et skudd for å gjøre det til 2-0. Det tredje målet kom i det 96. minutt da Deniz Undav løftet et skudd, men Arsenal-keeperen parerte det bort, men Pervis Estupiñán, iført en Nike Phantom GT Fotballsko, la til et nytt mål som Arsenal-keeperen ikke kunne røre, og ga Brighton en 3-0-ledelse. Seieren ga også mye oppmuntring da den gjorde opp for 5-1-tapet i forrige kamp.

Brighton møter Newcastle United 19. mai. Når det gjelder tidligere kampstatistikk mellom de to lagene, har Brighton fortsatt fordelen, og Newcastle United tapte også mot Arsenal for ikke lenge siden, men spilte uavgjort med Leeds United i sin siste kamp, og deres nylige form er fortsatt god, og vinner mer enn å tape, så Brighton kan ikke ta det lett. Og Arsenal møter neste gang Nottingham Forest 21. mai.