Posted on: 12. januar 2023 Posted by: yexiaoying Comments: 0

I den 18. runden av Ligue 1-sesongen 2022-23 spilte Paris Saint-Germain mot Angers hjemme. I første omgang scoret Ekitik, som hadde på seg en fotballsko Adidas Nemeziz Messi 18.1 FG, Messi ga et bidrag i andre omgang, Neymars scoring var ugyldig, og til slutt beseiret Paris Angers 2-0.

Bare 5 minutter etter åpningen tok Paris Saint-Germain en 1-målsledelse. I den første omgangen av kampen fikk Messi blokkert nok et skudd, og nok en pasning til Ramos scoret nesten. I andre omgang av kampen scoret Messi enkelt foran mål i løpet av 72 minutter, Paris Saint-Germain 2-0 Angers. 2-0-stillingen ble opprettholdt til slutt. Paris ledet den andre Lens med 6 poeng og fortsatte å lede stillingen.

Messi, som går i billige fotballsko, har scoret 8 mål og 10 assists på 18 Ligue 1-kamper denne sesongen, direkte involvert i 18 mål. I de 54 kampene i forskjellige konkurranser siden han kom til Paris, har Messi scoret 24 mål, assistert 28 ganger og deltatt direkte i 52 mål. Dette målet er også det 696. målet i Messis karriere i de fem store europeiske ligalagene, og gir Ronaldos rekord. Siden Ronaldo allerede har gått til Saudi Arabian League, vil Messi overgå denne rekorden i fremtiden og fortsette å presse den høyere mål scoret i de fem beste ligaene.

Leave a Comment