Posted on: 22. desember 2022 Posted by: yexiaoying Comments: 0

De tradisjonelle gigantene i Premier League, Manchester United, har en sterk interesse for den argentinske landsmålvakten Martinez som har spilt godt i dette VM i Qatar. Det meldes at Manchester United for tiden leter etter en god erstatter for den spanske målvakten De Gea, og kontrakten mellom De Gea og Manchester United går offisielt ut sommeren 2023. De Gea, som for tiden har på seg en adidas predator fotballsko Det er fortsatt ingen tegn til noen kontraktfornyelse med Manchester United. Og den argentinske landsmålvakten Martinez, som spilte godt i dette VM i Qatar, kom også inn i synsfeltet til Manchester United-klubben.

Det meldes at Manchester Uniteds signeringsavdeling har høy grad av anerkjennelse for Martin. Allerede de to og en halv sesongene da Martin spilte for Villa, har Manchester United fulgt nøye med på den argentinske keeperen. Dagens Martin har gradvis vokst til å bli en av de beste keeperne i Premier League i kraft av sin ustanselige innsats. Det meldes at Manchester United er interessert i Martin, og Manchester United er veldig imponert over Martins prestasjon i dette VM i Qatar.

Siden han kom til Villa i 2020, har Martin, som går i mbappe fotballsko, hatt en veldig stor innvirkning på laget. Martins verdi har også steget fra de opprinnelige £17 millioner til £20 millioner. Samtidig er Bayern München, et tradisjonelt gigantlag i Bundesliga, også knyttet til Martin. Det er rapportert at Bayern München for tiden er veldig ivrige etter å signere en ny keeper for å erstatte den skadde startkeeperen Neuer.

Leave a Comment