Posted on: 2. februar 2023 Posted by: yexiaoying Comments: 0

I andre runde av semifinalene i den engelske ligacupen 2022-23, Manchester United 2-0 Nottingham Forest, eliminerte Manchester United Nottingham Forest med en totalscore på 5-0 i de to rundene, og avanserte med suksess til Wembley Stadium kl. slutten av denne måneden. I ligacupfinalen skal de konkurrere med Newcastle om sesongens første tittel. Dette er første gang Manchester United går inn i den engelske ligacupfinalen siden 2016-17-sesongen, og det er også 10. gang i lagets historie at de går videre til den engelske ligacupfinalen. De har vunnet mesterskapet 5 ganger tidligere.

I det 73. minutt gjorde Manchester United en rask kontring. Martial, iført en fotballsko Adidas Nemeziz Messi 18.1 FG, driblet ballen til toppen av straffefeltet og banket over buen. Rashford traff målet fra venstre side av 16-meteren og ble blokkert av forsvareren. Martial fulgte opp og scoret fra midten av sekstenmeteren. , Manchester United leder 1-0! I det 76. minutt slo Bruno Fernandez en pasning fra høyre, og Rashford krysset målet fra venstre side av 16-meteren. Fred gikk deretter i bakhold og sparket ballen i det tomme målet. Manchester United 2-0.

I tillegg innledet Manchester United gode nyheter. Sancho kom tilbake iført en billige fotballsko etter noen måneders hvile. Martials tilstand er også sakte i ferd med å komme seg. I denne kampen scoret han et mål mindre enn 10 minutter etter at han kom fra benken. Hjalp Manchester United med å utvide scoringen. Manchester United kjemper fortsatt på flere fronter. Returen til Sancho og Martial kan gi Manchester United en positiv tilstand, og det kan også gi Manchester United viss styrke i finalen.

Leave a Comment