Posted on: 21. februar 2023 Posted by: yexiaoying Comments: 0

Den 23. runden av Serie A-sesongen 2022-23 starter på Meazza Stadium. Inter Milan møter Udinese hjemme. I første omgang scoret Lukaku, som hadde på seg en  fotballsko Nike Phantom VSN Elite SG, og Loveridge utlignet. I andre omgang scoret Mkhitaryan og Lautaro bommet for å sikre seieren. Til slutt beseiret Inter Milan Udinese 3-1 hjemme, og Inter Milan var ubeseiret i 4 serierunder. Ut fra tabellen å dømme ligger Inter Milan fortsatt på andreplass med 47 poeng, 15 poeng bak lederen Napoli.

I det 15. minutt slo Lukaku, som hadde på seg en Messi fotballsko, straffespark og Inter Milan 1-0. I det 43. minutt driblet Loveridge ballen inn i 16-meteren og slo en volley fra venstre. Udinese utlignet til 1-1! I det 73. minutt volleyet Mkhitaryan målet uten å stoppe ballen i 16-meteren, og Inter Milan tok igjen ledelsen 2-1! I det 89. minutt brøt Lautaro Martinez, som kom fra benken, inn i 16-meteren og scoret en volley. Inter Milan beseglet seieren 3-1!

Inter Milan og Udinese har møtt hverandre 99 ganger i Serie A. Inter Milan har overtaket med 50 seire, 27 uavgjorte og 22 tap. Da de to lagene møttes for første gang i den syvende runden denne sesongen, snudde Udinese og beseiret Inter Milan 3-1. Inter Milan, som spilte hjemme i denne kampen, beseiret Udinese som de ønsket og forble ubeseiret i 5 påfølgende runder, mens Udinese forble ubeseiret i 4 ligarunder på rad. Inter Milan ble nummer to med 47 poeng rett etter kampen. Roma beseiret Roma med hele 6 poeng.

Leave a Comment