Posted on: 28. desember 2022 Posted by: yexiaoying Comments: 0

Den nederlandske internasjonale Dumfries, som har på seg en adidas predator fotballsko, har angivelig vært av konstant interesse fra Premier League-klubber, og den interessen har vokst etter VM, med høyrebacken som hjalp Nederland med å nå kvartfinalen i VM, men ble avvist. av den endelige Champions ble Argentina slått ut og spillerne leverte en solid prestasjon i seieren over USA, med Dumfries som scoret et mål og la til to assist.

Dumfries flyttet til Inter Milan for bare 18 måneder siden, og til nå har Serie A-gigantene vært svært motvillige til å selge 26-åringen, og har gått så langt som å sette en prislapp på over 50 millioner pund på ham for å unngå andre lags interesse. av. Chelsea, Manchester United og Tottenham Hotspur er blant klubbene som er interessert i Dumfries.

Inter Milan har identifisert en forsvarer som kan erstatte Dumfries, ifølge rapporter. Bayern Münchens Mazraoui i mbappe fotballsko er målet deres da Marokko endte på fjerde plass i Qatar i 2022, Mazraoui spilte en viktig rolle som det første afrikanske laget som nådde semifinalen i verdenscuplaget. Mens 25-åringen har spilt som venstreback for Marokko, er han høyreback og har spilt 18 kamper for Bayern München siden han kom til på fri overgang fra Ajax i sommer. Dette kan gjøre det ganske vanskelig for Inter å signere Mazraoui i januar eller neste sommer, men hvis han flytter til Inter, vil det absolutt favorisere salget av Dumfries.

Leave a Comment